dimarts, 9 de maig de 2017

Visita al Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici!

Bona tarda famílies!

Acabem de tornar de fer una visita al Parc Nacional d'Aigüestortes i a l'estany de Sant Maurici. Durant el camí hem pogut observar i conèixer tota la flora i la fauna autòctona (in English, of course!). Ha estat una excursió molt bonica que hem començat ben d'hora al matí amb 4x4 des de l'hotel. Hem caminat tot rodejant la muntanya dels Encantats fins arribar a l'estany de Sant Maurici i a la cascada de la Ratera. Després de fer un bon dinar ara ja tornen a ser a classe fins a les 7 (no parem, ja ho veieu!!).

Ahir el dia va acabar d'anar molt bé. Durant tot el dia vam estar treballant la Terra: les capes, les plaques tectòniques, tipus de pedres, terratrèmols, formació dels Pirineus.... El matí van fer diversos tallers i excursions per l'entorn, i a la tarda, els vam preparar un joc de pistes on havien de trobar les plaques tectòniques de la Terra i fer una representació amb plastilina de les muntanyes més altes del Pirineu, posant èmfasi en el procés de creació.

Tots i totes estan molt contents (i alguns, comencen a estar una mica cansats!hehe). S'han fet molt amics amb els de Cal Bassacs i els de València. El menjar és molt bo i ens fa molt bon temps. Que continuem així!:)Fotos dia 2
Fotos dia 3

Keep in touch!