Passa al contingut principal

Visita al Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici!

Bona tarda famílies!

Acabem de tornar de fer una visita al Parc Nacional d'Aigüestortes i a l'estany de Sant Maurici. Durant el camí hem pogut observar i conèixer tota la flora i la fauna autòctona (in English, of course!). Ha estat una excursió molt bonica que hem començat ben d'hora al matí amb 4x4 des de l'hotel. Hem caminat tot rodejant la muntanya dels Encantats fins arribar a l'estany de Sant Maurici i a la cascada de la Ratera. Després de fer un bon dinar ara ja tornen a ser a classe fins a les 7 (no parem, ja ho veieu!!).

Ahir el dia va acabar d'anar molt bé. Durant tot el dia vam estar treballant la Terra: les capes, les plaques tectòniques, tipus de pedres, terratrèmols, formació dels Pirineus.... El matí van fer diversos tallers i excursions per l'entorn, i a la tarda, els vam preparar un joc de pistes on havien de trobar les plaques tectòniques de la Terra i fer una representació amb plastilina de les muntanyes més altes del Pirineu, posant èmfasi en el procés de creació.

Tots i totes estan molt contents (i alguns, comencen a estar una mica cansats!hehe). S'han fet molt amics amb els de Cal Bassacs i els de València. El menjar és molt bo i ens fa molt bon temps. Que continuem així!:)



Fotos dia 2
Fotos dia 3

Keep in touch!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Explorium Primària ZER

Marxem de colònies!! En aquest enllaç trobareu les  Fotos de les colònies de la ZER   que les mestres aniran penjant durant aquests tres dies. Som a la casa de colònies de la Closa a Castellar de n'Hug amb el grup Explorium preparats per fer activitats de ciència!!                                                                

Colònies 2019 La Torra

Fotos de les colònies  de cicle mitjà i cicle superior!!

IV Trobada de la ZER Baix Berguedà

Divendres 25 de maig vam celebrar la IV Trobada bianual de la ZER Baix Berguedà.  Els alumnes de les dues escoles van posar en escena  "Un any a l'escola" davant les famílies.  Un  resum en format festiu del cicle que any rere any, s’obre, avança i es tanca amb el pas dels dies. “Un any a l’Escola” és fruit del treball, creativitat i esforç de l’alumnat que des de les seves pròpies vivències ens van apropar el seu dia a dia a l’ escola a través de les festes i activitats que fan al llarg del curs escolar. Les fotos al següent enllaç ↠ Un any a l'escola Podeu visualitzar l'obra al següent enllaç  ↠    Vídeo "Un any a l'escola"