divendres, 12 de maig de 2017

Discovering Espot!

Bona tarda famílies!

Després de dos dies de pluja, hem tornat a veure el sol!!! Els cims del voltant de l'hotel estan tots ben enfarinats i ha refrescat una mica. Però no plou i fa bon temps, així que hem pogut anar d'excursió al poble d'Espot, que està a uns 2 Km de l'hotel.

Hem fet una caminada pel poble (té un pont de pedra molt bonic!) i després hem anat a la Casa del Parc. Allà hem mirat un documental sobre el Parc Nacional d'Aigüestortes, que ens ha servit per repassar tot el que hem estat treballant aquests dies: la flora, la fauna, la terra, l'aigua i l'imapcte humà del Parc. Abans de marxar, hem fet un concurs de dibuix pel poble.

De tornada, hem intentat anar a la font del Sofre, però al mig del camí ens hem trobat a una família de cabres i cabrits.... i hem pensat que " una retirada a temps, sempre és una gran victòria".

I ara a la tarda estan fent l'última classe amb els monitors relacionada amb la fauna. Durant l'estona del projecte d'escola acabarem les cases nius i les anirem a penjar pels arbres del voltant. Després serà hora de fer maletes, dutxes.... i preparar-nos pel sopar i l'entrega de diplomes, acabant amb la GRAN festa final!!!

Això ja es va acabant.... Demà marxarem d'aquí a les 10 (intentarem ser molt puntuals!) i esperem arribar entre les 13:00 - 13:30 a Cal Bassacs.

Aquí teniu les fotos d'ahir a la tarda - vespre (van demostrar que són uns grans artistes al Talent Show!) i les d'avui al matí:

Fotos dia 5
Fotos dia 6

See you tomorrow!