dimecres, 10 de maig de 2017

Be water, my friend!

Bon vespre famílies!

Avui estem treballant el dia de l’aigua i el temps també n’ha volgut fer honor. Des de bon matí que ha estat ennuvolat i plovisquejant, deixant-nos una petita treva a mig matí per poder anar d'excursió al riu.

El dia ha començat com sempre, a les 8 ben puntuals els hem despertat (ara ja no en queden de matiners!) i cap a esmorzar (podreu veure fotografies de les habitacions i del menjador!). Seguidament han fet classe: el cicle de l’aigua, els rius d’
Espanya, els estats de l'aigua, el curs del riu... i fins i tot alguns han fet de meteoròlegs! A l’estona de descans hem anat a caminar pel voltant d'un riu on hem hagut de posar en pràctica el nostre equilibri per poder-lo creuar, i hem acabat amb una improvisada guerra de neu. Ben refrescats, han continuat la classe fins a l'hora de dinar.

A la tarda, i encara plovent i algunes vegades pedregant, ha estat el torn del projecte que fem des de l’escola. Enfocat amb l’aigua, i evidentment el riu Llobregat, han fet un joc on han hagut de situar tots els municipis del Berguedà per on passa el riu. A continuació, ens hem imaginat que estàvem caminant pel riu i hem fet un altre joc, aquesta vegada a la portalada de l’hotel. 

Ara toca dutxes i sopar, que avui estem de celebració: el Cristian de Cal Bassacs fa 11 anys! (hi haurà pastís, corona i felicitacions com a qualsevol aniversari però xtttt..... que ell encara no ho sap!).

El dia d'ahir va acabar d'anar molt bé. Va ser el dia de l’impacte humà i, després de veure un vídeo i fer un petit debat sobre els residus, les 3R... vam decidir fer un impacte humà que ajudés a l’entorn. Així doncs, i amb la idea dels nens de Montmajor (que ho van treballar a l’escola fa uns mesos), vam decidir reutilitzar els bricks de llet que teníem i fent-ne cases pels ocells d'aquí Espot. 

Continuem estant tots molt bé i molt contents d’estar aquí!
See you soon,