Passa al contingut principal

NOVA AGENDA ESCOLAR CURS 08-09 "ELS BOLETS DEL BERGUEDÀ"

Mestres de la ZER Baix Berguedà (Ceip Gira-sol -Montmajor-, Ceip Olvan i Ceip Sant Marc -Bassacs) hem elaborat, per quart any consecutiu, una agenda escolar pels seus alumnes i per les escoles de la comarca que els interessi. Aquest any el tema de l'agenda ha estat "Els bolets del Berguedà" on hi podem trobar les informacions, endevinalles, receptes, calendari d'activitats de la comarca, museus i exposicions... i fotografies dels bolets més comuns a la nostra comarca. Per aprofundir més en el tema, les escoles de la ZER realitzarem durant aquest curs escolar un projecte interdisciplinari sobre els bolets. L'edició de l'agenda s'ha fet amb la col.laboració i l'assessorament de l'Agrupació Micològica Berguedana i l'Associació Micològica FONT i QUER i ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona. Els mestres de la ZER agraeixen la col.laboració a totes les persones i entitats que han fet possible aquesta agenda. Podreu trobar l'agenda al Museu d'Art del Bolet de Montmajor i a les escoles de la ZER (Montmajor, Olvan i Bassacs).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies Explorium Primària ZER

Marxem de colònies!! En aquest enllaç trobareu les  Fotos de les colònies de la ZER   que les mestres aniran penjant durant aquests tres dies. Som a la casa de colònies de la Closa a Castellar de n'Hug amb el grup Explorium preparats per fer activitats de ciència!!                                                                

Colònies 2019 La Torra

Fotos de les colònies  de cicle mitjà i cicle superior!!

Colònies 17/18 - La Figuera

Bon dia famílies, Aquest any anem de colònies a la casa La Figuera de Castellnou de Bages. Seran unes colònies "De pel·lícula". Si voleu veure les fotos de les activitats que farem durant l'estada, feu clic aquí   👉👉👉    FOTOS!!